home all-in behandelingen wimpers wenkbrauwen make-up neoderma acne ontharen huidoneffenheden anti-ageNeoderma acne-behandelingPrijs behandeling: € 65,00
Hoe werkt de Neoderma-acne behandeling?
De huid wordt ingemasseerd met de peeling welke bestaat uit algen, planten en kruidenextracten. De peeling heeft een specifieke geur welke vaak gekenmerkt wordt als nat hooi. De algen, muntolie, melisse en calendula extracten werken samen om de bloedcirculatie en de talgproductie te verbeteren. Over het algemeen ziet de huid er direct na de behandeling rustiger uit. Soms zie je bij zeer actieve acne dat er een uitbarsting komt na de behandeling. Dit is niet fijn maar vaak echter wel noodzakelijk om daarna tot verbetering van de huid te komen.


Wanneer zie je resultaat?
Al na één acne-behandeling is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. Bij zware acne is een kuur raadzaam, dit zullen 3 acne-behandelingen in 2 weken zijn en hierop volgend zal onderhoud nodig zijn. Na de acne-behandeling ziet de huid er wat rood uit en tintelt de huid nog door. Dit verdwijnt meestal na een paar uur. Na 3 dagen gaat de huid licht schilferen en mag er eventueel een lichte scrub plaatsvinden om de dode huidcellen te verwijderen.