Explore! You will love it.

Get results comparable to medical skin treatments, 

with bdr’s Medical Beauty Concept

“The Time Capsule Formule”

Beauty Defect Repair gaat verder dan alleen het verzorgen van de huid. Bdr is een methode om de huid daadwerkelijk te verbeteren. De methode maakt het mogelijk om de huidstructuur en de huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden. En is geschikt voor:

  • Iedere huid
  • Elke huidconditie
  • En ieder huidprobleem

De behandelingsresultaten van BDR (Beauty Defect Repair) zijn opzienbarend. De huid wordt wakker geschud en gestimuleerd. Vooral rond de ogen is het resultaat goed zichtbaar maar ook fijne rimpels kunnen goed worden behandeld. Bij een rokershuid zijn de resultaten spectaculair. Al na de eerste behandeling is de huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere vochtbalans en doorbloeding, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. De behandeling is pijnloos en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen!

Jouw voordelen op een rij:

  • Voor ieder huidtype en huidconditie
  • Na één behandeling zichtbaar resultaat
  • Huideigen functies worden geactiveerd

De bdr behandelingen zijn intensief en kunnen daarom ook alleen maar uitgevoerd worden door gespecialiseerde schoonheidsspecialisten. 

Resultaat van Bdr-kuurbehandeling van 6 behandelingen. Linksboven 1e behandeling, rechtsonder na 6 behandelingen.

Resultaat van Bdr-kuurbehandeling na 6 behandelingen. Linksboven 1e behandeling, rechtsonder na 6 behandelingen.

Resultaat van Bdr-kuurbehandeling na 6 behandelingen. Linksboven 1e behandeling, rechtsonder na 6 behandelingen.

2 voorbeelden resultaat na 1 Bdr-behandeling.

 

De huidverbeterende methode van bdr bestaat uit een intensieve samenwerking tussen dermaceuticals en moderne apparatuur. De huidconditie en huidweerstand wordt verbeterd door de combinatie van fruitzuurpeelingen, intensief dode huidcellen verwijderen, microneedling en dermaceutische werkstofconcentraten.

Het is een systeem dat de huid intensief jonger maakt en is geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd. Je zult versteld staan van de resultaten.  Deze unieke methode is ontwikkeld door biologen, artsen, ingenieurs en schoonheidsspecialisten. De resultaten zijn na één behandeling zichtbaar. Het geheim schuilt in de diepe penetratie van de werkstoffen. De behandeling is pijnloos en ultrazacht.